Troba la teva recepta

Preparació

  1. Trieu un motlle de púding allargat. Si és de silicona, no caldrà que feu res. Si no, unteu-ne la base i les parets amb caramel líquid (el podeu fer vosaltres o comprar-lo de fet).
  2. Escalfeu 200 ml de suc de llimona. Dissoleu-hi la gelatina i afegiu-hi la resta del suc i la nata.
  3. Cobriu la base del motlle amb una capa de melindros i aboqueu-hi la barreja anterior.
  4. Cobriu-ho amb una segona capa de melindros i barreja. Poseu-hi una tercera capa de melindros i cobriu-ho amb la resta de líquid.
  5. Reserveu el púding a la nevera fins que qualli, 2 hores com a mínim.
  6. Si el motlle és de silicona, poseu el púding una estona al congelador, perquè agafi duresa i sigui més fàcil de manipular.
  7. Desemmotlleu el púding capgirant-lo. Acabeu-lo al gust i serviu-lo ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto