Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trieu un motlle de púding allargat. Si és de silicona, no caldrà que feu res. Si no, unteu-ne la base i les parets amb caramel líquid (el podeu fer vosaltres o comprar-lo de fet).
  2. Escalfeu 200 ml de suc de llimona. Dissoleu-hi la gelatina i afegiu-hi la resta del suc i la nata.
  3. Cobriu la base del motlle amb una capa de melindros i aboqueu-hi la barreja anterior.
  4. Cobriu-ho amb una segona capa de melindros i barreja. Poseu-hi una tercera capa de melindros i cobriu-ho amb la resta de líquid.
  5. Reserveu el púding a la nevera fins que qualli, 2 hores com a mínim.
  6. Si el motlle és de silicona, poseu el púding una estona al congelador, perquè agafi duresa i sigui més fàcil de manipular.
  7. Desemmotlleu el púding capgirant-lo. Acabeu-lo al gust i serviu-lo ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto