Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient amb aigua freda, remulleu la fulla de gelatina i reserveu-la.
  2. En un cassó, escalfeu lleugerament la llet de cabra amb el sucre, afegiu-hi la fulla de gelatina i dissoleu-la.
  3. Mescleu aquesta barreja amb el iogurt i col·loqueu-ho en els gots de servei; deixeu-ho reposar tota la nit.
  4. Serviu la quallada amb les maduixetes i una culleradeta de mel.

Consell:

Si no teniu iogurt de llet de cabra, feu servir un iogurt cremós (grec, etc.). També podeu servir la quallada amb altres fruites silvestres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: