Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al gelat de quefir: barregeu els cinc primers ingredients i deixeu-los madurar unes hores a la nevera. Un cop transcorregut el temps, feu el gelat a la sorbetera. 
  2. Per al cremós de xocolata blanca: barregeu els 100 ml de nata calenta amb la xocolata blanca i la mantega de cacau fosa, tritureu-ho i reserveu-ho. 
  3. Per a l’escuma: barregeu en calent els 150 g de xocolata blanca amb els 350 ml de nata. Tritureu-ho, refredeu-ho i poseu-ho en el sifó amb una càrrega.
  4. Muntatge: munteu el plat amb una tira de cremós i el gelat per sobre, i acabeu-ho amb l’escuma de xocolata blanca i, opcionalment, amb unes fulles tendres d’herba dels canonges.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: