Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al gelat de quefir: barregeu els cinc primers ingredients i deixeu-los madurar unes hores a la nevera. Un cop transcorregut el temps, feu el gelat a la sorbetera. 
  2. Per al cremós de xocolata blanca: barregeu els 100 ml de nata calenta amb la xocolata blanca i la mantega de cacau fosa, tritureu-ho i reserveu-ho. 
  3. Per a l’escuma: barregeu en calent els 150 g de xocolata blanca amb els 350 ml de nata. Tritureu-ho, refredeu-ho i poseu-ho en el sifó amb una càrrega.
  4. Muntatge: munteu el plat amb una tira de cremós i el gelat per sobre, i acabeu-ho amb l’escuma de xocolata blanca i, opcionalment, amb unes fulles tendres d’herba dels canonges.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto