Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al gelat de quefir: barregeu els cinc primers ingredients i deixeu-los madurar unes hores a la nevera. Un cop transcorregut el temps, feu el gelat a la sorbetera. 
  2. Per al cremós de xocolata blanca: barregeu els 100 ml de nata calenta amb la xocolata blanca i la mantega de cacau fosa, tritureu-ho i reserveu-ho. 
  3. Per a l’escuma: barregeu en calent els 150 g de xocolata blanca amb els 350 ml de nata. Tritureu-ho, refredeu-ho i poseu-ho en el sifó amb una càrrega.
  4. Muntatge: munteu el plat amb una tira de cremós i el gelat per sobre, i acabeu-ho amb l’escuma de xocolata blanca i, opcionalment, amb unes fulles tendres d’herba dels canonges.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto