Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu amb les mans el mató, la ratlladura de llimona i la canyella. Afegiu-hi el sucre, els ous i la mantega fosa barrejant-ho fins aconseguir una pasta poc homogènia, poden quedar trossets petits de mató. Incorporeu-hi la farina a poc a poc, pastant-ho amb les mans.
  2. Aboqueu-ho en un motlle de pastís untat amb mantega, tradicionalment un motlle ovalat, amb una altura d’uns 3cm.
  3. Coeu-ho al forn 200 ºC durant 20 min, fins que la superfície es dauri i la massa qualli.
  4. Presenteu-ho en el mateix motlle i serviu-ho fred o calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto