Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu amb les mans el mató, la ratlladura de llimona i la canyella. Afegiu-hi el sucre, els ous i la mantega fosa barrejant-ho fins aconseguir una pasta poc homogènia, poden quedar trossets petits de mató. Incorporeu-hi la farina a poc a poc, pastant-ho amb les mans.
  2. Aboqueu-ho en un motlle de pastís untat amb mantega, tradicionalment un motlle ovalat, amb una altura d’uns 3cm.
  3. Coeu-ho al forn 200 ºC durant 20 min, fins que la superfície es dauri i la massa qualli.
  4. Presenteu-ho en el mateix motlle i serviu-ho fred o calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: