Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en un bol la farina i la mantega tallada a daus. Afegiu-hi l'ou, l'aigua i la sal. Barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia, però treballant la massa perquè els ingredients quedin integrats i prou. Emboliqueu la massa en paper film i poseu-la a la nevera durant 2 h.
  2. Passat el temps, esteneu la massa amb ajuda d'un corró i cobriu amb la massa un motlle baix de 24 cm de diàmetre. (Jo poso al fons del motlle paper d'enfornar per evitar que la quiche s'enganxi.) Punxeu la massa diverses vegades amb una forquilla per evitar que s'infli al forn. Poseu el motlle a la nevera 20 min. Passat el temps, retalleu el sobrant de massa de les vores i enforneu-la durant 12 min a 200 ºC, escalfor a dalt i a baix. Reserveu-la.
  3. Traieu la capa exterior dels calçots i talleu-ne les fulles. Utilitzeu només la part blanca per preparar el farcit. Talleu-la a trossos petits.
  4. Poseu un raig d'oli en una paella fonda i sofregiu-hi els calçots amb una mica de sal uns 15 min, fins que siguin tous.
  5. En un bol, bateu els 2 ous. Incorporeu-hi la nata, una mica de sal, un pessic de nou moscada, el formatge brie tallat a dauets i els calçots cuinats.
  6. Aboqueu el farcit sobre la massa i enforneu-ho uns 20 min a 200 ºC, escalfor a dalt i abaix. És probable que hàgiu d'ajustar el temps de fornejat, ja que cada forn és un món.

Podeu servir la quiche amb una amanida per obtenir un dinar o un sopar complet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto