Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  2. Mentrestant, col·loqueu la massa en un motlle circular, d’uns 23 cm de diàmetre. Punxeu-ne la base amb una forquilla, cobriu-ho amb paper d’alumini i, a sobre, poseu-hi una base amb llenties o mongetes crues perquè facin pes. Feu-ho coure al forn, segons les instruccions del fabricant.
  3. Retireu la massa del forn i abaixeu la temperatura del forn a 160 ºC.
  4. Retireu el paper d’alumini de la massa i cobriu-la amb patates, ceba i formatge.
  5. D’altra banda, barregeu bé els ous, la llet i la nata líquida, i salpebreu-ho.
  6. Poseu la barreja de la nata, llet i ous per sobre del pastís i feu-la coure al forn 40 min, fins que la barreja qualli. Retireuho del forn, deixeu-ho refredar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto