Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: feu un pilonet amb la farina en una superfície neta i plana. Doneu-li forma de volcà i, a l’interior, poseu-hi l’ou, la sal i la mantega; barregeu-ho amb les mans fins a obtenir una massa compacta.
  2. Doneu-li forma de pilota i emboliqueula amb paper film. Reserveu-la a la nevera 1 h, deixant que es compacti.
  3. Despinyoleu les olives i piqueu-les. Emboliqueu-les amb un drap i pressioneu-lo fins que perdin l’excés d’oli.
  4. Escampeu farina a la taula de treball i repartiu-hi les olives picades. Amb un corró, estireu la massa de farina.
  5. Poseu la massa en un motlle i talleune l’excés passant-hi el corró pels voltants. Punxeu-ne la base amb una forquilla, cobriu-la amb llegums secs i enforneu-la a 190 ºC, 10-15 min.
  6. Per al farciment: peleu i talleu a daus els pebrots i la ceba. Sofregiu-los en un cassó, amb mantega. Quan comenci a suar, afegiu-hi la nata i deixeu-la reduir 2 min, a foc moderat.
  7. Retireu el cassó del foc, afegiu-hi els ous, remeneu-ho bé i empolsineu-hi el formatge ratllat. Salpebreu-ho.
  8. Afegiu el farcit dins de la pasta brisa cuita i coeu-ho 30 min, a 180 ºC.
  9. Per a l’oli: barregeu els dos ingredients i emulsioneu-los amb el túrmix.
  10. Serviu la quiche en porcions. Amaniu-la amb oli d’anxoves.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: