Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb un raig d’oli, daureu el xai salpebrat per tots costats, fins que tingui un daurat uniforme.
  2. Afegiu-hi la ceba i l’all ben picats i deixeu que es cogui lentament.
  3. Quan la ceba estigui ben cuita i tova, aboqueu-hi la cullerada de ras-alhanut i la mel, i deixeu-ho coure uns instants.
  4. Aboqueu-hi l’aigua fins a cobrir el xai i coeu-lo lentament, fins que sigui ben tou i quedi amb una salsa espessa (uns 30 min). Rectifiqueu-ho de sal, si cal.
  5. Feu una maionesa lleugera amb la llet i l’oli de gira-sol. Al final, incorporeu-hi el coriandre i un xic de sal i tritureu-ho fins que quedi d’un color verdós.
  6. Per al muntatge: barregeu la quinoa i l’arròs salvatge i poseu-ho al fons dels plats; per sobre, poseu-hi el xai cuit (com si féssiu un cuscús) i acabeu-ho amb la maionesa de coriandre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: