Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per al fumet de peix: poseu en una olla un litre d’aigua, 500 g de peix de roca (només el cap i les espines, tot ben net), un raig de vi blanc, una fulla de llorer i una ceba, un porro i una pastanaga, pelats i tallats a rodelles. Quan arrenqui el bull, escumeu-ho i deixeu-ho coure 20 min a foc fort. Coleu-ho i deixeu-ho refredar. Sofregiu els alls i la ceba, després afegiu-hi els espàrrecs tallats a rodelles fins que estiguin ben rossos. Poseu-hi el fumet fins que redueixi, rectifiqueu-ho de sal i de pebre i després tritureu-ho. Poseu-ho en una cassola al foc i quan bulli afegiu-hi el rap i finalment les cloïsses fins que s’obrin. Deixeu-ho coure 5 min i rectifiqueu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: