Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un robot triturador poseu la farina, la sal, el cacau, els rovells i l’oli. Deixeu-ho girar fins obtenir una pasta ben fina i homogènia. Reserveu-ho i deixeu-ho reposar.
  2. Col·loqueu un tros de fetge de 20 g salat i empebrat damunt d’un disc de pasta de 6 o 7 cm de diàmetre i estirat a 1 mm de gruix. Tapeu-ho amb un altre disc i premeu tota la circumferència amb els dits, vigilant de no fer-hi forats. Agafeu el brou d’ànec i afegiu-hi els retalls del fetge i una mica de cacau deixant-ho bullir suaument uns 5 min.
  3. Coeu el raviolis en aigua salada bullent durant 3 min.
  4. Poseu els raviolis a sobre dels espinacs passats pel foc uns segons amb la mantega. Al voltant, col·loqueu-hi els escamarlans pelats, salats i saltats en una paella al mateix temps que els pistatxos. Regueu el conjunt amb una mica de salsa passada per un colador xinès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

15 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

15 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto