Preparació
- En un robot triturador poseu la farina, la sal, el cacau, els rovells i l’oli. Deixeu-ho girar fins obtenir una pasta ben fina i homogènia. Reserveu-ho i deixeu-ho reposar.
- Col·loqueu un tros de fetge de 20 g salat i empebrat damunt d’un disc de pasta de 6 o 7 cm de diàmetre i estirat a 1 mm de gruix. Tapeu-ho amb un altre disc i premeu tota la circumferència amb els dits, vigilant de no fer-hi forats. Agafeu el brou d’ànec i afegiu-hi els retalls del fetge i una mica de cacau deixant-ho bullir suaument uns 5 min.
- Coeu el raviolis en aigua salada bullent durant 3 min.
- Poseu els raviolis a sobre dels espinacs passats pel foc uns segons amb la mantega. Al voltant, col·loqueu-hi els escamarlans pelats, salats i saltats en una paella al mateix temps que els pistatxos. Regueu el conjunt amb una mica de salsa passada per un colador xinès.