Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Piqueu el pebrot ben fi i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli.
2. Piqueu els porros i afegiu-los a la paella. Deixeu-ho uns minuts, fins que quedi tot ben ofegat. Afegiu-hi un pessic de sal.
3. Torreu el pa de motlle.
4. Bateu els ous en un bol i poseu-hi el formatge ratllat.
5. Poseu els ous a la paella amb el porro i el pebrot, a foc mitjà, i remeneu-ho sense parar.
6. Quan hagi quallat, sense que quedi sec, retireu el remenat de la paella i munteu els sandvitxos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: