Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Piqueu el pebrot ben fi i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli.
2. Piqueu els porros i afegiu-los a la paella. Deixeu-ho uns minuts, fins que quedi tot ben ofegat. Afegiu-hi un pessic de sal.
3. Torreu el pa de motlle.
4. Bateu els ous en un bol i poseu-hi el formatge ratllat.
5. Poseu els ous a la paella amb el porro i el pebrot, a foc mitjà, i remeneu-ho sense parar.
6. Quan hagi quallat, sense que quedi sec, retireu el remenat de la paella i munteu els sandvitxos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto