Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu els carquinyolis i reserveu-los.
  2. Foneu la xocolata al microones a uns 40-45 ºC. Deixeu-la refredar a temperatura ambient fins que arribi a uns 34 ºC (va bé remenar-la de tant en tant). Incorporeu-hi el Mycryo i barregeu-ho bé.
  3. Quan la xocolata estigui a uns 32 ºC, incorporeu-hi els carquinyolis picats i mescleu-ho bé.
  4. Amb l’ajut de dues culleres, formeu les roques sobre un paper antiadherent. Deixeu-les refredar a temperatura ambient.
  5. Reserveu-les ben tancades en un lloc sec i a temperatura ambient.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: