Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu els carquinyolis i reserveu-los.
  2. Foneu la xocolata al microones a uns 40-45 ºC. Deixeu-la refredar a temperatura ambient fins que arribi a uns 34 ºC (va bé remenar-la de tant en tant). Incorporeu-hi el Mycryo i barregeu-ho bé.
  3. Quan la xocolata estigui a uns 32 ºC, incorporeu-hi els carquinyolis picats i mescleu-ho bé.
  4. Amb l’ajut de dues culleres, formeu les roques sobre un paper antiadherent. Deixeu-les refredar a temperatura ambient.
  5. Reserveu-les ben tancades en un lloc sec i a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

31 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

30 oct - 01 nov

Festa del Vi de la Terra Alta

La Festa del Vi de la Terra Alta se celebrarà un any més, tot i els canvis provocats per la crisi sanitària...

02 nov

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto