Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu els carquinyolis i reserveu-los.
  2. Foneu la xocolata al microones a uns 40-45 ºC. Deixeu-la refredar a temperatura ambient fins que arribi a uns 34 ºC (va bé remenar-la de tant en tant). Incorporeu-hi el Mycryo i barregeu-ho bé.
  3. Quan la xocolata estigui a uns 32 ºC, incorporeu-hi els carquinyolis picats i mescleu-ho bé.
  4. Amb l’ajut de dues culleres, formeu les roques sobre un paper antiadherent. Deixeu-les refredar a temperatura ambient.
  5. Reserveu-les ben tancades en un lloc sec i a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto