Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al fumet: netegeu tots els ingredients, col·loqueu-los en una olla amb capacitat per a tres litres i aboqueuhi dos litres d’aigua. Quan arrenqui el bull, traieu-ne amb cura l’escumeta blanca que es forma i abaixeu el foc. Feu-ho coure 20-30 min. Coleu el fumet i reserveu-ho mantenint-lo calent per quan ho hàgim de fer servir.
  2. Prepareu l’allioli i reserveu-ho.
  3. Ratlleu el tomàquet i peleu i talleu a trossos molt petits els alls. Netegeu i talleu el julivert.
  4. Aboqueu una mica d’oli a la paella, la quantitat justa perquè cobreixi finament la superfície. Quan estigui calent, fregiu-hi les gambes lleugerament i reserveu-les. Tot seguit, poseu-hi
  5. els fideus i remeneu-los amb una cullera de fusta fins que es torrin.
  6. Escalfeu el fumet fins que bulli.
  7. Aboqueu el tomàquet, els alls i el julivert a la paella dels fideus. Remeneu-ho amb la cullera de fusta 1 min. Aboqueu-hi el fumet de peix bullent (uns 3/4 de litre o un litre), remeneu-ho i deixeu que es cogui a foc mitjà el temps que indiquen els fideus (uns 8 min) o bé fins que s’evapori tot el fumet de peix. Rectifiqueu-ho de sal si és necessari.
  8. Si veieu que els fideus s’assequen massa, podeu afegir-hi una mica més de fumet. Veureu que els fideus s’aixequen; aleshores afegiu-hi les gambes i serviu-ho acompanyat de l’allioli.

CONSELL

Si els fideus no s’aixequen prou, li podem donar un cop de forn al final.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto