Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els fideus en remull amb aigua tèbia 15 min, retireu-los i escorreu-los.
  2. Peleu la ceba i els alls.
  3. Peleu la pastanaga i talleu-la a la juliana fina.
  4. En un bol, mescleu la carn picada, els brots de soja, la ceba i l’all picats, el sucre i l’ou. Salpebreu-ho i barregeu-ho bé.
  5. Trossegeu els fideus remullats, afegiu-hi el farciment i torneu-ho a barrejar bé.
  6. Hidrateu els papers d’arròs amb aigua untant-los amb un pinzell.
  7. Per farcir les fulles: poseu-hi una mica de farciment en forma de cilindre a l’extrem més cap a vosaltres, enrotlleu-les fins a la meitat i doblegueu-ne els extrems cap a dins, per tancar el cilindre; continueu enrotllant-ho fins al final. Per enganxar bé el paper d’arròs, torneu a untar les vores amb aigua. Repetiu l’operació fins acabar el farciment.
  8. Escalfeu oli d’oliva abundant a 160 ºC i, de mica en mica, aneu fregint-hi els rotlles fins que quedin ben daurats i cruixents; traieu-los i escorreu-los sobre paper de cuina.
  9. Serviu-los acabats de fer i ben calents, acompanyats de la salsa 'nuoc cham'.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: