Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els fideus en remull amb aigua tèbia 15 min, retireu-los i escorreu-los.
  2. Peleu la ceba i els alls.
  3. Peleu la pastanaga i talleu-la a la juliana fina.
  4. En un bol, mescleu la carn picada, els brots de soja, la ceba i l’all picats, el sucre i l’ou. Salpebreu-ho i barregeu-ho bé.
  5. Trossegeu els fideus remullats, afegiu-hi el farciment i torneu-ho a barrejar bé.
  6. Hidrateu els papers d’arròs amb aigua untant-los amb un pinzell.
  7. Per farcir les fulles: poseu-hi una mica de farciment en forma de cilindre a l’extrem més cap a vosaltres, enrotlleu-les fins a la meitat i doblegueu-ne els extrems cap a dins, per tancar el cilindre; continueu enrotllant-ho fins al final. Per enganxar bé el paper d’arròs, torneu a untar les vores amb aigua. Repetiu l’operació fins acabar el farciment.
  8. Escalfeu oli d’oliva abundant a 160 ºC i, de mica en mica, aneu fregint-hi els rotlles fins que quedin ben daurats i cruixents; traieu-los i escorreu-los sobre paper de cuina.
  9. Serviu-los acabats de fer i ben calents, acompanyats de la salsa 'nuoc cham'.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 oct

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

24 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

03 oct - 15 nov

Cordevi 2020

Del 3 d'octubre al 15 de novembre, l’ajuntament de Tremp organitza CORDEVI, el festival gastronòmic...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto