Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella ben roenta amb unes gotes d'oli i sal, coeu el salmó, primer per la pell; gireu-lo. Reserveu-lo.
  2. A la mateixa paella, salteu els escamarlans i després els espàrrecs verds, nets.
  3. Per a l'almívar de vi: poseu el vi i el sucre en un cassó, remeneu-ho bé i escalfeu-ho a foc ben baix. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la culleradeta de canyella i, quan s'hagi lligat una mica, apagueu el foc. Reserveu-ho fins que es refredi.
  4. Poseu un tall de salmó al plat, regueu-lo amb l'almívar i afegiu-hi un polsim de llavors de sèsam, els escamarlans i els espàrrecs.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: