Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella ben roenta amb unes gotes d'oli i sal, coeu el salmó, primer per la pell; gireu-lo. Reserveu-lo.
  2. A la mateixa paella, salteu els escamarlans i després els espàrrecs verds, nets.
  3. Per a l'almívar de vi: poseu el vi i el sucre en un cassó, remeneu-ho bé i escalfeu-ho a foc ben baix. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la culleradeta de canyella i, quan s'hagi lligat una mica, apagueu el foc. Reserveu-ho fins que es refredi.
  4. Poseu un tall de salmó al plat, regueu-lo amb l'almívar i afegiu-hi un polsim de llavors de sèsam, els escamarlans i els espàrrecs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: