Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu un cassó al foc amb aigua i un polsim de sal. Bulliu totes les miniverdures per separat i que quedin grenyals. Refredeu-les ràpidament amb aigua freda i gel i reserveu-les en una plàtera amb paper assecant per extreure’n tota l’aigua.
  2. Poseu a bullir 400 ml de fumet de peix. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els 100 ml de fumet restant en què haureu diluït l’agar. Deixeu-ho bullir 1 min i apagueu el foc. Tot seguit, afegiu-hi el te wulong (les fulles) i deixeu-ho reposar 4 min. A continuació, coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. Per muntar el plat, poseu dues paelles al foc amb un raig d’oli. En una marqueu les supremes de salmó i deixeu que es coguin, però que quedin cruetes de dins. A l’altra paella, salteu-hi les verdures.
  4. Escalfeu el fumet gelatinós al microones al mateix temps que hi foneu la mantega. Tritureu el fumet i aneu-hi afegint la mantega fosa com si es tractés d’una salsa. Poseu-lo a punt de sal.
  5. Col·loqueu la salsa al fons d’un plat soper, la suprema de salmó i les verduretes saltades al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto