Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Fregiu la ceba a foc baix amb un raig d'oli d'oliva verge extra. Quan quedi transparent, afegiu-hi la culleradeta de farina i remeneu-ho uns segons perquè no es cremi. 
  2. Afegiu-hi el brou i les nous a poc a poc, remenant sense parar. Afegiu-hi sal, pebre i nou moscada al gust. Manteniu-ho a foc baix uns minuts fins que quedi espès i ja ho teniu!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: