Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Fregiu la ceba a foc baix amb un raig d'oli d'oliva verge extra. Quan quedi transparent, afegiu-hi la culleradeta de farina i remeneu-ho uns segons perquè no es cremi. 
  2. Afegiu-hi el brou i les nous a poc a poc, remenant sense parar. Afegiu-hi sal, pebre i nou moscada al gust. Manteniu-ho a foc baix uns minuts fins que quedi espès i ja ho teniu!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: