Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu diverses vegades la quinoa per treure-li la substància que envolta el gra de manera natural, i que pot amargar el plat.
  2. Amb una mesura i mitja del volum de la quinoa en aigua, feu una infusió amb el te verd i coleu-la.
  3. Poseu a coure el te i, quan bulli, tireu-hi la quinoa i una mica de sal. Quan torni a bullir, abaixeu el foc i deixeu-ho coure 10 min. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar una estona.
  4. Escalfeu el forn a 150 ºC.
  5. Talleu la carbassa a quadrats de la mateixa mida que els cirerols.
  6. Col·loqueu la carbassa i els tomàquets en una safata del forn i ruixeu-los amb oli d’oliva, salpebreu-los, afegiu-hi el romaní i coeu-ho a baixa temperatura, fins que estiguin tous (1 h-1 h 30 min).
  7. Renteu les fulles d’espinacs, traient-los les tiges gruixudes i separant les fulles grosses de les petites.
  8. Talleu a la juliana la ceba vermella i el carbassó, i lamineu els bolets. Poseu-los en un wok amb una cullerada d’oli d’oliva i una d’aigua. Aneu-los saltant per ordre de cocció: primer la ceba, totes les espècies, les llavors del cardamom i la pela de llima, fins que la ceba estigui cuita però grenyal.
  9. Afegiu-hi i salteu vivament el carbassó, els bolets laminats, les fulles grosses d’espinacs i els cigrons cuits. Fora del foc, afegiu-hi les fulles petites d’espinacs, perquè amb prou feines es coguin. Poseu-hi el suc de llima i col·loqueu-hi els trossos de carbassa i els tomàquets cuits.

MUNTATGE

  1. Col·loqueu la quinoa al fons del plat.
  2. Feu-hi un forat al centre i col·loqueu-hi el saltat, la carbassa i els tomàquets cuits, i acabeu-ho amb julivert fresc picat.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

07-17 nov

IX Most Festival

Arriba la 9ena edició del Most Festival, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava que tindrà...

17 nov

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto