Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu diverses vegades la quinoa per treure-li la substància que envolta el gra de manera natural, i que pot amargar el plat.
  2. Amb una mesura i mitja del volum de la quinoa en aigua, feu una infusió amb el te verd i coleu-la.
  3. Poseu a coure el te i, quan bulli, tireu-hi la quinoa i una mica de sal. Quan torni a bullir, abaixeu el foc i deixeu-ho coure 10 min. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar una estona.
  4. Escalfeu el forn a 150 ºC.
  5. Talleu la carbassa a quadrats de la mateixa mida que els cirerols.
  6. Col·loqueu la carbassa i els tomàquets en una safata del forn i ruixeu-los amb oli d’oliva, salpebreu-los, afegiu-hi el romaní i coeu-ho a baixa temperatura, fins que estiguin tous (1 h-1 h 30 min).
  7. Renteu les fulles d’espinacs, traient-los les tiges gruixudes i separant les fulles grosses de les petites.
  8. Talleu a la juliana la ceba vermella i el carbassó, i lamineu els bolets. Poseu-los en un wok amb una cullerada d’oli d’oliva i una d’aigua. Aneu-los saltant per ordre de cocció: primer la ceba, totes les espècies, les llavors del cardamom i la pela de llima, fins que la ceba estigui cuita però grenyal.
  9. Afegiu-hi i salteu vivament el carbassó, els bolets laminats, les fulles grosses d’espinacs i els cigrons cuits. Fora del foc, afegiu-hi les fulles petites d’espinacs, perquè amb prou feines es coguin. Poseu-hi el suc de llima i col·loqueu-hi els trossos de carbassa i els tomàquets cuits.

MUNTATGE

  1. Col·loqueu la quinoa al fons del plat.
  2. Feu-hi un forat al centre i col·loqueu-hi el saltat, la carbassa i els tomàquets cuits, i acabeu-ho amb julivert fresc picat.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

28 jun

Classe Magistral amb el xef Xavier Franco

L'empresa d'estris de cuina Le Creuset i Yurbban Passage Hotel & Spa estrenen l'espai gastronòmic 'Kitchen...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto