Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els porros i talleu-los en bastons de 7-8 cm de llarg. Emboliqueu-los amb paper d’alumini i reserveu-los.
  2. Emboliqueu els pebrots amb paper d’alumini, amb un raig d’oli d’oliva, i coeu-los a la graella. No oblideu girar-los, de tant en tant. Feu el mateix amb els porros.
  3. Netegeu les sardines eliminant-ne l’espina central i reserveu-les. Quan els pebrots i els porros estiguin rostits, traieu-los del foc i peleu els pebrots, quan es refredin una mica.
  4. Coeu les sardines a la graella.
  5. Mentrestant, prepareu un sofregit amb l’all picat, l’all tendre i els espàrrecs, tallats a rodanxes fines.
  6. Serviu els porros escalivats, acompanyats amb els pebrots a tires. A sobre, col·loqueu-hi les sardines, i regueu-ho amb el sofregit d’alls.

Consell:

Per gaudir plenament d’aquest plat, elimineu les espines centrals petites de les sardines, amb l’ajuda d’unes pinces especials.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

15 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

15 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto