Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al tomàquet confitat: escaldeu i peleu el tomàquet. Partiu-lo en quatre grills i col·loqueu-los en una safata al forn a 100 ºC, amb una mica d’oli per sobre. Deixeu-ho deshidratar 1 h 30 min. 
  2. Per a l’oli de coriandre: barregeu l’oli d’oliva i el coriandre. Afegiu-hi sal i una cullerada d’aigua. Deixeu-ho madurar uns minuts i coleu-ho. Submergiu els seitons en el suc de llima barrejat amb l’oli de coriandre. Marineu-ho 30 min.
  3.  Barregeu la ceba amb el tomàquet tallat a daus. Daureu-ho amb una mica d’oli i afegiu-hi coriandre picat. Intercaleu els seitons i la ceba amb traços d’oli de coriandre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Taller de fideuada i arròs negre

Cultura gastronòmica i tradició és el que ens aporten aquests plats que mai passen de moda, sobretot...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto