Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base sablé: barregeu la farina, el sucre, la sal i l’impulsor. Incorporeu-hi la mantega pomada i barregeu-ho fins que quedi una textura engrunada. Incorporeu-hi els rovells d’ou i barregeu-ho el mínim, fins que la massa s’ajunti tota en forma de bloc.
  2. Amb l’ajuda d’un corró, estireu-la entre dos papers de forn a un gruix d’uns 4 mm. Reserveu-la al congelador una estona per tal de poder-la manipular. Talleu-la en cèrcols de 80 mm i coeu-la dins dels cèrcols (així no es deforma gens) a 170 ºC, fins que sigui daurada.
  3. Per a l’interior de fruita de la passió: un parell de dies abans, hidrateu la gelatina en aigua freda i foneu-la en l’almívar calent. Afegiu-hi la polpa de passió i barregeu-ho. Deixeu-ho quallar a la nevera.
  4. L’endemà, poseu la gelatina de fruita de la passió ja quallada a la Kitchen i munteu-la a velocitat mitjana-alta durant força estona, entre 30 i 40 min. Ha de quedar com una mousse molt airejada. Amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria, ompliu els motlles adients que us càpiguen dins la semiesfera (jo els faig amb acetato). Reserveu-ho al congelador.
  5. Per a la semiesfera de gerds: poseu la polpa de gerds, l’albúmina, l’Instangel i el sucre a muntar a la Kitchen fins que quedi una textura de mousse. Amb la llengua de gat, incorporeu-hi la nata semimuntada.
  6. Amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria, ompliu un dit els motlles de semiesfera (de silicona). Poseu-hi a dins l’interior congelat de fruita de la passió i acabeu-ho d’omplir amb la mousse de gerds. Deixeu ben plana la superfície i reserveu-ho al congelador.
  7. Muntatge: banyeu amb gelatina neutra tenyida amb una mica de vermell cada semiesfera congelada. Poseu-les sobre una base de galeta i decoreu-les al gust, en el meu cas amb un gerd i un 'macaron' petit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto