Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la granadina d'hibisc: escalfeu el suc de magrana, afegiu-hi el sucre i la flor d'hibisc i remeneu-ho fins que el sucre es dissolgui.
  2. Afegiu-hi la melassa de magrana i remeneu-ho fins que s'hi integri. Deixeu-ho a temperatura baixa 10 min i deixeu-ho refredar. Coleu-ho, embotelleu-ho i guardeu-ho a la nevera un mes. 
  3. Per al còctel: una vegada tingueu la granadina d'hibisc feta, afegiu tots els ingredients del còctel en un got mesclador i serviu-ho en un got tipus 'coupette' amb un glaçó. Decoreu-ho amb Amarena o guinda Maraschino.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: