Troba la teva recepta

Dijous passat vam anar tota la colla de bloguers a la classe de cuina del Club Social Caprabo, on, entre altres receptes, ens van ensenyar aquestes postres senzilles i originals.

Preparació

  1. Per al cruixent: en una paella torreu el pa cruixent amb la mantega. Afegiu-hi el sucre morè i coeu-ho fins que es caramel·litzi com si fossin garapinyades. Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
  2. Per a la tempura: barregeu la farina i l’aigua. Talleu la pinya a daus i eixugueu-la amb un paper absorbent. Suqueu els daus a la tempura i fregiu-los amb oli ben calent.
  3. Muntatge: reserveu la llet de coco a la nevera, dins una gerra de presentació. Al moment de servir-ho, col·loqueu a cada plat el crocant, la tempura i empolseu-hi curri. Serviu la sopa a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

15 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto