Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb el brou. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els galets i deixeu-los coure uns minuts. Han de quedar grenyals. Tot seguit, refredeu-ho i reserveu-ho (els galets i el brou per separat).
  2. Poseu una altra cassola al foc amb els 90 g de mantega a fondre.
  3. Una vegada fosa, afegiu-hi la farina de kamut i remeneu-ho. Deixeu-ho coure 1 min. Tot seguit, afegiu-hi el brou bullent i remeneu-ho. Deixeu-ho coure lentament 5 min.
  4. Prepareu la farsa barrejant les dues carns en un bol amb un pols de sal, un pols de pebre i la tòfona picada finament. Barregeu-ho bé. Farciu-ne els galets i poseu-los a coure a la mateixa sopa de gallina fins que s’acabin de coure. Poseu-ho a punt de sal.
  5. Serviu la sopa ben calenta amb els galets i unes llesques de tòfona ben fines pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto