Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb el brou. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els galets i deixeu-los coure uns minuts. Han de quedar grenyals. Tot seguit, refredeu-ho i reserveu-ho (els galets i el brou per separat).
  2. Poseu una altra cassola al foc amb els 90 g de mantega a fondre.
  3. Una vegada fosa, afegiu-hi la farina de kamut i remeneu-ho. Deixeu-ho coure 1 min. Tot seguit, afegiu-hi el brou bullent i remeneu-ho. Deixeu-ho coure lentament 5 min.
  4. Prepareu la farsa barrejant les dues carns en un bol amb un pols de sal, un pols de pebre i la tòfona picada finament. Barregeu-ho bé. Farciu-ne els galets i poseu-los a coure a la mateixa sopa de gallina fins que s’acabin de coure. Poseu-ho a punt de sal.
  5. Serviu la sopa ben calenta amb els galets i unes llesques de tòfona ben fines pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: