Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb el brou. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els galets i deixeu-los coure uns minuts. Han de quedar grenyals. Tot seguit, refredeu-ho i reserveu-ho (els galets i el brou per separat).
  2. Poseu una altra cassola al foc amb els 90 g de mantega a fondre.
  3. Una vegada fosa, afegiu-hi la farina de kamut i remeneu-ho. Deixeu-ho coure 1 min. Tot seguit, afegiu-hi el brou bullent i remeneu-ho. Deixeu-ho coure lentament 5 min.
  4. Prepareu la farsa barrejant les dues carns en un bol amb un pols de sal, un pols de pebre i la tòfona picada finament. Barregeu-ho bé. Farciu-ne els galets i poseu-los a coure a la mateixa sopa de gallina fins que s’acabin de coure. Poseu-ho a punt de sal.
  5. Serviu la sopa ben calenta amb els galets i unes llesques de tòfona ben fines pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto