Preparació
- Trossegeu la poma i el plàtan a daus.
- En una paella, poseu la mantega i salteu les fruites. Quant estiguin lleugerament vermelles, afegiu-hi el suc de llimona, 80 g de sucre morè i el Sambal Oelek, barregeu-ho i reserveu-ho.
- En una taula de marbre o inoxidable, escampeu la farina i esteneu-hi la làmina de pasta de full.
- Disposeu-hi la fruita al centre, tirant cap avall. Enrotlleu la fruita amb la pasta de full.
- Per tancar ho, haureu de fer uns talls als extrems i doblegar-ho cap a dins.
- Un cop tancats, piqueu suaument la part superior i els laterals amb una forquilla.
- Deixateu el rovell d’ou i pinteu-hi l’struddel.
- Enforneu-ho en una safata de forn amb paper vegetal 10 min, a 180 ºC.
- Traieu la safata del forn i empolseu l’struddle amb el sucre restant.
- Torneu-lo a posar al forn 7-8 min.
- Un cop cuinat i daurat, reserveu-lo a temperatura ambient.
- Opcionalment, serviu-lo acompanyat d’una bola de gelat de llet merengada o de iogurt.