Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu la poma i el plàtan a daus.
  2. En una paella, poseu la mantega i salteu les fruites. Quant estiguin lleugerament vermelles, afegiu-hi el suc de llimona, 80 g de sucre morè i el Sambal Oelek, barregeu-ho i reserveu-ho.
  3. En una taula de marbre o inoxidable, escampeu la farina i esteneu-hi la làmina de pasta de full.
  4. Disposeu-hi la fruita al centre, tirant cap avall. Enrotlleu la fruita amb la pasta de full.
  5. Per tancar ho, haureu de fer uns talls als extrems i doblegar-ho cap a dins.
  6. Un cop tancats, piqueu suaument la part superior i els laterals amb una forquilla.
  7. Deixateu el rovell d’ou i pinteu-hi l’struddel.
  8. Enforneu-ho en una safata de forn amb paper vegetal 10 min, a 180 ºC.
  9. Traieu la safata del forn i empolseu l’struddle amb el sucre restant.
  10. Torneu-lo a posar al forn 7-8 min.
  11. Un cop cuinat i daurat, reserveu-lo a temperatura ambient.
  12. Opcionalment, serviu-lo acompanyat d’una bola de gelat de llet merengada o de iogurt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto