Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les pomes, talleu-les en quatre parts i traieu-los-en el cor.
  2. Peleu el gingebre. Poseu-lo a l'extractor de sucs i afegiu-hi la poma.
  3. Finalment, afegiu-hi el suc de llima i, si ho voleu, la cullerada de mel.
  4. Reserveu el suc a la nevera en una ampolla de vidre amb una branca de canyella a dins.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: