Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les aranyes i talleu-les a rodelles, si són prou grosses.
  2. Agafeu una cassola de ferro colat amb oli i poseu-la al foc. Feu enrossir els alls pelats.
  3. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure fins que es redueixi bé.
  4. Tireu-hi les patates pelades i esqueixades i el pebrot verd tallat a rodelles fines, i cobriu-ho amb fumet de peix. Saleu-ho.
  5. Deixeu-ho coure a foc fort una estona, fins que les patates estiguin mig cuites.
  6. Afegiu-hi les aranyes i deixeu-ho acabar de coure uns minuts més.
  7. Abans de servir-ho, rectifiqueu-ne el punt de sal i tireu-hi per sobre un parell de cullerades d'allioli negat. Apagueu el foc.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: