Troba la teva recepta

El Pep va aportar la cassola catalana típica del suquet i va optar per posar safrà i oli d'oliva verge extra de l'Empordà.

Preparació

  1. Per al fumet: pose tots es ingredients en una olla amb aigua freda. Poseu-la al foc i, quan arrenqui el bull, deixeu que es cogui 20 min. Desescumeu-ho. S'ha de coure molt poc: a partir d'aigua freda, quan arrenca el bull, el deixem uns quinze minuts. Recordeu quer en un fumet mai s'hi posa sal perquè el peix, la ceba i la verdura aportin gust.
  2. Pera la picada: piqueu tots es ingredients al morter.
  3. Sofregiu dos alls ratllats amb oli d'oliva. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i un raig de vi Banyuls.
  4. Afegiu-hi les patates esqueixades i el fumet, fins a cobrir les patates, a foc molt alt (en total s'han de coure 20 min). La patata kennebec és vella i absorbeix bé el suc. A mitja cocció, afegiu-hi el rap. Uns 5 min més tard, afegiu-hi els gambes i la picada. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

16 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

17 des

Taller de galetes de Nadal

Si sou de cuinar amb els vostres fills, aquest és el taller ideal per a vosaltres! Amb l'emoció que el...

17 des

Vaga de fogons 2019

El gremi de la Federació de carnissers i xarcuters de Catalunya llança la iniciativa 'Vaga de fogons'...

20 des

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto