Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu cada cuixa en tres trossos. Jo el que faig és separar el pernilet i la contracuixa la parteixo en dos.
  2. Tireu un raig d’oli de sèsam i un raig d’oli d’oliva en el tagín. Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo per tots els costats. Un cop daurat, reserveu-lo.
  3. Talleu la ceba a la juliana. Retireu una mica d’oli del tagín si fos necessari i sofregiu la ceba durant uns minuts a foc lent. Un cop estigui transparent, afegiu-hi totes les espècies i remeneu-ho.
  4. Incorporeu-hi de nou el pollastre i les pastanagues pelades. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure tapat a foc lent durant 1 h.
  5. Passat el temps, retireu tot el líquid de la cocció. Poseu-ho en un cassó i reduïu-lo juntament amb la mel. Deixeu que es concentri bé per obtenir una salsa amb una textura com de xarop.
  6. Mentrestant, talleu els carbassons a bastonets i poseu-los al tagín.
  7. Torreu les ametlles i els anacards en una paella amb un raig d’oli d’oliva. Un cop torrats, afegiu-los al tagín i regueu-ho amb la salsa. Tapeu-ho i deixeu que cogui tot junt 5 min més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto