Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu cada cuixa en tres trossos. Jo el que faig és separar el pernilet i la contracuixa la parteixo en dos.
  2. Tireu un raig d’oli de sèsam i un raig d’oli d’oliva en el tagín. Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo per tots els costats. Un cop daurat, reserveu-lo.
  3. Talleu la ceba a la juliana. Retireu una mica d’oli del tagín si fos necessari i sofregiu la ceba durant uns minuts a foc lent. Un cop estigui transparent, afegiu-hi totes les espècies i remeneu-ho.
  4. Incorporeu-hi de nou el pollastre i les pastanagues pelades. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure tapat a foc lent durant 1 h.
  5. Passat el temps, retireu tot el líquid de la cocció. Poseu-ho en un cassó i reduïu-lo juntament amb la mel. Deixeu que es concentri bé per obtenir una salsa amb una textura com de xarop.
  6. Mentrestant, talleu els carbassons a bastonets i poseu-los al tagín.
  7. Torreu les ametlles i els anacards en una paella amb un raig d’oli d’oliva. Un cop torrats, afegiu-los al tagín i regueu-ho amb la salsa. Tapeu-ho i deixeu que cogui tot junt 5 min més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 oct

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

24 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

03 oct - 15 nov

Cordevi 2020

Del 3 d'octubre al 15 de novembre, l’ajuntament de Tremp organitza CORDEVI, el festival gastronòmic...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto