Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els tomàquets, col·loqueu-los en una safata de forn untada amb oli d’oliva i afegiu-hi els grans d’all aixafats. Salpebreu-ho, escampeu-hi el sucre i ruixeu-ho amb oli. Entreu-ho al forn a 180 ºC uns minuts fins que estiguin rostits, remenant de tant en tant.
  2. Espinyoleu les olives i trossegeu-les.
  3. Fregiu unes fulles d’alfàbrega amb oli d’oliva abundant i escorreu-les sobre paper absorbent.
  4. Coeu la pasta amb aigua bullent salada abundant, segons la informació del fabricant. Escorreu-la i barregeu-la amb els tomàquets i el seu suc, les olives i el recuit trencat amb les mans.
  5. Serviu-ho amb les fulles d’alfàbrega fregides i pebre negre acabat de moldre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: