Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els tomàquets, col·loqueu-los en una safata de forn untada amb oli d’oliva i afegiu-hi els grans d’all aixafats. Salpebreu-ho, escampeu-hi el sucre i ruixeu-ho amb oli. Entreu-ho al forn a 180 ºC uns minuts fins que estiguin rostits, remenant de tant en tant.
  2. Espinyoleu les olives i trossegeu-les.
  3. Fregiu unes fulles d’alfàbrega amb oli d’oliva abundant i escorreu-les sobre paper absorbent.
  4. Coeu la pasta amb aigua bullent salada abundant, segons la informació del fabricant. Escorreu-la i barregeu-la amb els tomàquets i el seu suc, les olives i el recuit trencat amb les mans.
  5. Serviu-ho amb les fulles d’alfàbrega fregides i pebre negre acabat de moldre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto