Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a tires ben fines, com si fossin tallarines. Aquest pas és millor que el faci un adult.
  2. Talleu les pastanagues, la ceba tendra i el carbassó a tires. Hi ha estris especials per tallar a tires que us facilitaran molt la feina. Tant els calamars com les verdures han de tenir l’aspecte de tallarines.
  3. Poseu un bon raig d’oli en una paella i afegiu-hi la pastanaga i la ceba tendra. Demaneu ajudar a un adult per saltar-ho a foc mitjà un parell de minuts.
  4. Afegiu-hi el carbassó, els calamars i un raig de salsa de soja.
  5. Coeu tot el conjunt uns minuts, o fins que vegeu que els calamars han canviat de color.
  6. Poseu-hi un grapadet d’orenga i ja ho podeu servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: