Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a tires ben fines, com si fossin tallarines. Aquest pas és millor que el faci un adult.
  2. Talleu les pastanagues, la ceba tendra i el carbassó a tires. Hi ha estris especials per tallar a tires que us facilitaran molt la feina. Tant els calamars com les verdures han de tenir l’aspecte de tallarines.
  3. Poseu un bon raig d’oli en una paella i afegiu-hi la pastanaga i la ceba tendra. Demaneu ajudar a un adult per saltar-ho a foc mitjà un parell de minuts.
  4. Afegiu-hi el carbassó, els calamars i un raig de salsa de soja.
  5. Coeu tot el conjunt uns minuts, o fins que vegeu que els calamars han canviat de color.
  6. Poseu-hi un grapadet d’orenga i ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: