Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els cargols, minuciosament i d’un en un. Comproveu que estan tots vius i que surten de la closca. Si n’hi ha algun que no ho fa, deixeu-lo en aigua calenteta uns minuts; els que no surtin després del bany calent cal rebutjar-los.
  2. Peleu els alls i netegeu les fulles de menta. Piqueu-ho tot junt en un morter i reserveu-ho.
  3. Prepareu una cassola baixa o una paella amb una mica d’oli i poseu-la al foc (l’escalfor ha de ser molt lleu).
  4. Poseu els cargols dins la cassola quan encara no estigui calenta.
  5. Tapeu-la i incrementeu l’escalfor de mica en mica. Així és com aconseguireu enganyar els cargols, ja que la majoria quedaran fora de la closca.
  6. Quan veieu que ja han sortit de la closca, apugeu la intensitat del foc i destapeu la cassola. Veureu que els cargols es van coent en les pròpies baves.
  7. Quan la bava desaparegui és quan heu d’afegir-hi els alls i la menta picats.
  8. Coeu-ho a foc mitjà uns 5 min més.
  9. Saleu-ho i moleu-hi el pebre per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: