Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres i retireu-ne el cor, talleu-les a cubs i poseu-les en un recipient amb el suc de la llimona i una mica d’aigua.
  2. Torreu el pa de pagès i feu-ne tres o quatre trossos. Distribuïu sobre cada torradeta de pa una mica de sobrassada; escorreu molt bé les peres i distribuïu-les per sobre de les torradetes amb sobrassada.
  3. A sobre de cadascuna, col·loqueu-hi un tros de formatge de cabra i poseu-ho al gratinador, fins que es gratini.
  4. Serviu-ho amb porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: