Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Peleu les peres i retireu-ne el cor, talleu-les a cubs i poseu-les en un recipient amb el suc de la llimona i una mica d’aigua.
  2. Torreu el pa de pagès i feu-ne tres o quatre trossos. Distribuïu sobre cada torradeta de pa una mica de sobrassada; escorreu molt bé les peres i distribuïu-les per sobre de les torradetes amb sobrassada.
  3. A sobre de cadascuna, col·loqueu-hi un tros de formatge de cabra i poseu-ho al gratinador, fins que es gratini.
  4. Serviu-ho amb porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 262

RENOVEM ELS TÀPERS

  • Plats del mes
  • Paco Pérez

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto