Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Per al tàrtar: peleu les gambes i reserveu-ne els caps ben nets. Feu una massa de tempura mesclant la farina amb aigua. Fregiu els caps de les gambes amb la massa de tempura. Reserveu-los. D’altra banda, peleu les cues i piqueu-les amb el ganivet. Amaniu-les al moment amb la sal, el pebre i un rajolí d’oli d'oliva. Per a l’alvocat i les favetes: repeleu les favetes i macereu-les en oli d’oliva. Peleu l’alvocat, traieu-ne el pinyol i aixafeu-hi la carn amb una forquilla. Afegiu-hi un xic de suc de llimona, sal, oli d’oliva i l’escalunya. Maionesa lleugera: barregeu-ho tot i reserveu-ho. Muntatge: en un motlle rodó poseu l’alvocat, a sobre les favetes i al damunt el tàrtar de gambes. Feu una quenelle de maionesa i acabeu-ho amb la tempura de caps de gambes i les flors d’all. Refresqueu-ho amb la ratlladura de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto