Troba la teva recepta

Preparació

  1. Aixafeu un all amb pell i fregueu-lo per una paella. 
  2. En una altra cassola plena d'oli d'oliva, confiteu-hi, de mica en mica, un quilo de patates pelades a foc lent uns 30 minuts.
  3. Talleu 250 grams de cansalada ibèrica en talls molt petits i salteu-la a la paella fregada amb l'all.
  4. Un cop enrossida, retireu la cansalada amb l'all, i poseu-hi la ceba tallada a la juliana.
  5. Enrossiu dues cebes de Figueres i un cop enrossides, afegiu-hi una branqueta de farigola i una mica de vi ranci.
  6. Abans no s'evapori tot, poseu-hi la cansalada prèviament reservada.
  7. Aboqueu-hi 100 grams de brou de porc, 70 grams de nata i deixeu que faci xup-xup 5 minuts abans de posar-hi les patates.
  8. Talleu els 150 grams de formatge Urgèlia en talls d'un centímetre de gruix.
  9. Afegiu-hi la patata, sal i pebre blanc i cobriu-ho tot amb els talls de formatge. Poseu-hi una mica més de pebre blanc i sal. Poseu la cassola al forn i gratineu-ho 10 minuts a 180 graus.
  10. Poseu-hi una mica de julivert i farigola fresca per sobre i serviu-ho.

Més receptes amb Làctics

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

17 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto