Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Aixafeu un all amb pell i fregueu-lo per una paella. 
  2. En una altra cassola plena d'oli d'oliva, confiteu-hi, de mica en mica, un quilo de patates pelades a foc lent uns 30 minuts.
  3. Talleu 250 grams de cansalada ibèrica en talls molt petits i salteu-la a la paella fregada amb l'all.
  4. Un cop enrossida, retireu la cansalada amb l'all, i poseu-hi la ceba tallada a la juliana.
  5. Enrossiu dues cebes de Figueres i un cop enrossides, afegiu-hi una branqueta de farigola i una mica de vi ranci.
  6. Abans no s'evapori tot, poseu-hi la cansalada prèviament reservada.
  7. Aboqueu-hi 100 grams de brou de porc, 70 grams de nata i deixeu que faci xup-xup 5 minuts abans de posar-hi les patates.
  8. Talleu els 150 grams de formatge Urgèlia en talls d'un centímetre de gruix.
  9. Afegiu-hi la patata, sal i pebre blanc i cobriu-ho tot amb els talls de formatge. Poseu-hi una mica més de pebre blanc i sal. Poseu la cassola al forn i gratineu-ho 10 minuts a 180 graus.
  10. Poseu-hi una mica de julivert i farigola fresca per sobre i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto