Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Aixafeu un all amb pell i fregueu-lo per una paella. 
  2. En una altra cassola plena d'oli d'oliva, confiteu-hi, de mica en mica, un quilo de patates pelades a foc lent uns 30 minuts.
  3. Talleu 250 grams de cansalada ibèrica en talls molt petits i salteu-la a la paella fregada amb l'all.
  4. Un cop enrossida, retireu la cansalada amb l'all, i poseu-hi la ceba tallada a la juliana.
  5. Enrossiu dues cebes de Figueres i un cop enrossides, afegiu-hi una branqueta de farigola i una mica de vi ranci.
  6. Abans no s'evapori tot, poseu-hi la cansalada prèviament reservada.
  7. Aboqueu-hi 100 grams de brou de porc, 70 grams de nata i deixeu que faci xup-xup 5 minuts abans de posar-hi les patates.
  8. Talleu els 150 grams de formatge Urgèlia en talls d'un centímetre de gruix.
  9. Afegiu-hi la patata, sal i pebre blanc i cobriu-ho tot amb els talls de formatge. Poseu-hi una mica més de pebre blanc i sal. Poseu la cassola al forn i gratineu-ho 10 minuts a 180 graus.
  10. Poseu-hi una mica de julivert i farigola fresca per sobre i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: