Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

La tempura:

  1. Prepareu la barreja per a la tempura, posant el pebre, la farina, la soda i l’ou en un bol i batent-ho fins aconseguir una barreja homogènia.
  2.  Eixugueu el bacallà amb un drap de cuina, arrebosseu els trossos en aquesta mescla i fregiu-los amb oli abundant a foc viu durant 2 minuts o fins que el bacallà estigui daurant. 
  3. Escorreu-los i poseu-los en un plat amb paper de cuina absorbent.
La maionesa:
  1. Bateu els créixens amb la maionesa i el suc de llimona fins a crear una pasta homogènia 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto