Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu les carxofes retirant-ne les fulles exteriors, deixeu-hi només el cor i la tija pelada (us ha de quedar ben neta, només amb la part comestible). Talleu-les al llarg, en octaus, i poseu-los en un bol amb aigua i el suc de les dues llimones.
  2. Bateu el formatge, la farigola, el tomàquet sec trossejat i les tàperes escorregudes, fins a fer una crema homogènia. Poseu-hi pebre negre.
  3. Poseu farina de tempura en un bol i afegiu-hi la meitat d’aigua ben freda i un pessic de sal. Remeneu-ho amb una forquilla o un batedor fins a fer una pasta homogènia.
  4. Suqueu els talls de carxofa, escorreguts i ben secs, a la pasta i fregiu-los en oli ben calent, 2 min, com a molt. Escorreu-los en paper absorbent i poseu-los a taula, amb el bol de la salsa per anar-los sucant.

CONSELL

Si deixeu les carxofes un punt crues i cruixents són més agradables de menjar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto