Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongeleu els daus de bacallà en un recipient amb reixeta dins la nevera
  2. Per a la salsa, mescleu tots els ingredients
  3. Afegiu a la farina l’aigua freda barrejada amb l’ou batut i remeneu fins que tingui l’espessor d’una crema
  4. Afegiu una mica de sal a la tempura i arrebosseu el bacallà
  5. Fregiu el bacallà en oli molt calent i, posteriorment, escorreu-lo i eixugueu-lo
  6. Serviu i acompanyeu els daus de bacallà amb la salsa de mostassa

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: