Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu les llenties pardines 1 h. 
  2. Renteu l’arròs basmati en un bol, amb aigua freda, i escorreu-lo. 
  3. Escalfeu la mantega clarificada en una cassola i ofegueu l’all picat, la ceba picada, les espècies, dos pessics de sal i l’arrel de gingebre pelada i ratllada. Remeneu-ho durant 5 min. 
  4. Afegiu-hi el tomàquet trossejat i deixeu-ho coure 2 min. Tireu-hi l’arròs i les llenties, remeneu-ho i cobriu-ho amb l’aigua ben calenta. Deixeu que arrenqui el bull, reduïu el foc al mínim, tapeu-ho i deixeu-ho coure 15 min. 
  5. Deixeu-ho reposar fora del foc 10 min. Retireu-ho i rectifiqueu-ho de sal. 
  6. Mentre es couen les llenties, peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes fines. 
  7. Peleu la patata i trossegeu-la. 
  8. Separeu les floretes del bròquil. 
  9. Blanquegeu cada hortalissa per separat, en un cassó amb aigua bullent, 1 min, i submergiu-les immediatament en un bol amb aigua gelada. Coleu-ho i reserveu-ho. 
  10. Serviu les llenties amb l’arròs al centre d’un plat fondo, donant-li forma de timbal, envolteu-ho amb el brou de la cocció i, a sobre, col·loqueu-hi els talls d’hortalissa. Coroneu el timbal amb els germinats i serviu-ho de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: