Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per al tombet: talleu totes les verdures a trossos regulars. Ofegueu-los en una cassola amb un raig d’oli d’oliva i un polsim de sal.
  2. Coeu-ho 35-40 min, a foc lent, fins que tot sigui tou.
  3. Al final de la cocció afegiu-hi la sàlvia i tapeu la cassola. Deixeu-ho així 10 min.
  4. Per als ous: poseu un cassonet al foc amb aigua abundant i 4 o 5 gotes de vinagre. Espereu que arrenqui el bull fort. En aquest moment, tireu-hi un ou sense la closca i abaixeu el foc ràpidament, fins que l’aigua només tremoli.
  5. Compteu 3,5 min exactes i traieu l’ou. Continueu fins a tenir tots els ous cuits.
  6. Serviu el tombet amb els ous i la salsa de tomàquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto