Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pesto: ajunteu tots els ingredients en un got mesclador i munteu-los amb el túrmix.
  2. Per a la pasta: salteu els bolets en un xic d’oli i afegiu-hi el tomàquet tallat a la juliana. Bulliu la pasta 2-3 min i escorreu-la. Torreu les làmines de cansalada en una paella antiadherent sense oli. Us han de quedar ben cruixents.
  3. Muntatge: salpebreu el peix i coeu-lo a la planxa. Barregeu la pasta acabada d’escórrer amb el saltat de bolets, amb el tomàquet i el pesto. Disposeu al centre del plat un coixí de pasta; al damunt, el peix, i, pel voltant, les làmines de cansalada. Acabeu-ho amb un cordó de pesto.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: