Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets, amb una incisió a la base, durant 30 s. Refresqueu-los i peleu-los. Talleu-los en forma de pètals.
  2. En un recipient on càpiguen bé els tomàquets, poseu-hi oli d’oliva, els grans de pebre trencats, els bitxos, sal i les fulles de les herbes netes. Introduïu-hi els tomàquets i deixeu-los macerar unes 6 h.
  3. Per al pesto: tritureu l’alfàbrega neta, l’all, els pinyons —torrats o crus, depèn del gust de cadascú—, el parmesà, la sal i l’oli fins que ens quedi una salsa que ens agradi de textura. Si ha quedat massa espessa, afegiu-hi una mica d’oli.
  4. Salpebreu els filets de tonyina i coeu-los a la paella calenta amb un raig d’oli. Penseu que la tonyina una mica crua és més gustosa. Serviu-la amb els tomàquets especiats i amb salsa pesto per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: