Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Feu una creu a la base dels tomàquets i demaneu ajuda a un adult per escaldar-los, en un cassó amb aigua bullent, 30 s. Taieu-los, refresqueu-los i peleu-los. Talleu-los en forma de pètals.
  2. En un recipient on hi càpiguen bé els tomàquets, poseu-hi l’oli d’oliva, els grans de pebre, sal i les fulles de les herbes netes. Introduïu-hi els tomàquets i deixeu-ho macerar unes 6 h.
  3. Salpebreu els filets de tonyina i coeu-los amb l’ajut d’un adult, en una paella calenta, amb un raig d’oli. Segons el gust de cadascú, coeu-los més o menys, però la tonyina una mica crua és més gustosa.
  4. A l’hora d’emplatar la tonyina, serviu-la acompanyada dels tomàquets especiats, procurant que no estiguin gaire freds.

El consell

  • Aquesta recepta també us quedarà boníssima si la feu amb altres peixos. Proveu d’acompanyar uns talls de lluç o de rap amb aquests tomàquets dolcíssims. I, si us en sobren, poseu-los a l’amanida. Ja veureu que bons que són!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto