Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Feu una creu a la base dels tomàquets i demaneu ajuda a un adult per escaldar-los, en un cassó amb aigua bullent, 30 s. Taieu-los, refresqueu-los i peleu-los. Talleu-los en forma de pètals.
  2. En un recipient on hi càpiguen bé els tomàquets, poseu-hi l’oli d’oliva, els grans de pebre, sal i les fulles de les herbes netes. Introduïu-hi els tomàquets i deixeu-ho macerar unes 6 h.
  3. Salpebreu els filets de tonyina i coeu-los amb l’ajut d’un adult, en una paella calenta, amb un raig d’oli. Segons el gust de cadascú, coeu-los més o menys, però la tonyina una mica crua és més gustosa.
  4. A l’hora d’emplatar la tonyina, serviu-la acompanyada dels tomàquets especiats, procurant que no estiguin gaire freds.

El consell

  • Aquesta recepta també us quedarà boníssima si la feu amb altres peixos. Proveu d’acompanyar uns talls de lluç o de rap amb aquests tomàquets dolcíssims. I, si us en sobren, poseu-los a l’amanida. Ja veureu que bons que són!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: