Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó poseu el tomàquet pelat a quarts i sense llavors, afegiu-hi el sucre i dues beines de vainilla obertes. Cuineu-ho a foc molt lent durant aproximadament 3 h, fins que el tomàquet suï tota l’aigua i es formi una confitura. Reserveu-ho.
  2. Talleu la tonyina a quadradets de 125 g. Tot seguit, feu-ne talls d’aproximadament 1 cm de gruix.
  3. Banyeu la tonyina en la salsa de soja i marqueu-la en una paella tèbia i aneu-la girant.
  4. Prepareu una maionesa batent amb la batedora l’ou, mig gra d’all i l’oli d’oliva, tant com n’accepti la salsa.
  5. Serviu una cullerada de confitura de tomàquet (podeu fer servir un motlle per donar-li una presentació ordenada) i la tonyina acabada de marcar. Per presentar-ho, ho acompanyeu amb les llavors de sèsam negre i algun pètal de rosa o hibisc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: