Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les figues i el raïm i torreu les llesques de pa al forn.
  2. Talleu les figues per la meitat i passeu-les per la paella amb una cullerada de mantega o una mica d'oli, incorporeu-hi el raïm i salteu-ho 1-2 min.
  3. Unteu les llesques de pa torrat amb gorgonzola. Salpebreu-ho i cobriu-ho amb trossos de figa i de raïm. Opcionalment, podeu coure uns minuts les llesques de pa untades amb el formatge. Serviu-ho amb brots frescos de pi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: