Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la patata i bulliu-la. Un cop escorreguda però encara calenta, barregeu-la amb el sucre. D’aquesta manera s’acabarà de desfer.
  2. Poseu-hi l’ametlla triturada juntament amb la patata i el sucre. Afegiu-hi el rovell d’ou. Treballeu la massa ben plana i farciu el torró amb la confitura i les fruites. Ha de quedar com una botifarra.
  3. Passeu-ho per ou batut juntament amb una mica d’aigua. Després, passeu-ho tot pels pinyons.
  4. Unteu una plàtera d’anar al forn amb una mica d’oli. Poseu els torrons d’un en un per separat i pinteu-los una mica per sobre amb el pinzell. Tingueu-los al forn durant pocs minuts. Mireu que només sigui el temps d’enrossir els pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto