Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Barregeu el iogurt amb el sucre i separeu-ne una part. Escalfeu aquesta part al microones i dissoleu-hi la gelatina. Afegiu-ho a la resta del iogurt i barregeu-ho bé. Munteu la nata i incorporeu-la suaument al iogurt. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli (mínim dues hores).
  2. Talleu la pasta de full en forma de corona circular, de 28 cm el diàmetre exterior i 18 cm l’interior. Coeu-ho 25 min a 200 ºC, fins que quedi daurat. Un cop fred, talleu-ho per la meitat per poder farcir el tortell.
  3. Escalfeu la xocolata blanca al microones i, amb una cullera, aboqueu-la per sobre el tortell per decorar-lo.
  4. Abans de començar a sopar, farciu el tortell amb la crema de iogurt i reserveu-lo a la nevera fins al moment de menjar (si es farceix amb molta antelació, la pasta de full no es manté cruixent).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto