Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Barregeu el iogurt amb el sucre i separeu-ne una part. Escalfeu aquesta part al microones i dissoleu-hi la gelatina. Afegiu-ho a la resta del iogurt i barregeu-ho bé. Munteu la nata i incorporeu-la suaument al iogurt. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli (mínim dues hores).
  2. Talleu la pasta de full en forma de corona circular, de 28 cm el diàmetre exterior i 18 cm l’interior. Coeu-ho 25 min a 200 ºC, fins que quedi daurat. Un cop fred, talleu-ho per la meitat per poder farcir el tortell.
  3. Escalfeu la xocolata blanca al microones i, amb una cullera, aboqueu-la per sobre el tortell per decorar-lo.
  4. Abans de començar a sopar, farciu el tortell amb la crema de iogurt i reserveu-lo a la nevera fins al moment de menjar (si es farceix amb molta antelació, la pasta de full no es manté cruixent).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto