Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: entebeïu els 50 g de beguda vegetal i diluïu-hi el llevat.
  2. En un bol, barregeu la farina, el sucre i el cacau. Afegiu-hi la resta de la beguda vegetal i torneu-ho a barrejar. Afegiu-hi l’oli i pasteu-ho fora del bol fins a obtenir una massa llisa i homogènia. Deixeu-ho fermentar 1 h, tapat.
  3. Afegiu-hi la mantega i pasteu-ho breument. Deixeu-ho llevar 1 h al motlle del tortell.
  4. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, 20 min. Congeleu-ho.
  5. Per al farciment: poseu la cobertura de xocolata al bany maria fins que estigui a punt per treballar-la.
  6. Munteu la nata de soja i afegiu-la-hi, amb el sucre, fins a obtenir la textura desitjada. Reserveu-ho en una mànega pastissera dins de la nevera.
  7. Per al glacejat: diluïu el Kappa en la beguda vegetal freda. Afegiu-hi el cacau i el sucre de llustre i porteu-ho a 80 ºC, remenant-ho constantment. Ompliu-ne una mànega.
  8. Poseu el tortell sobre una reixeta (per recollir el que caigui) i setineu-lo completament amb el glacejat. Podeu posar-li diverses capes, si voleu.
  9. Per al gel de xocolata: tritureu les restes del glacejat fins a obtenir un gel. Afegiu-hi oli de gira-sol i beguda vegetal fins que tingui una bona textura. Reserveu-ho en un biberó a la nevera.
  10. Talleu el tortell per la meitat. Farciu-lo amb la barreja de nata de soja i xocolata. Acabeu-ho amb unes puntes de gel de xocolata i serviu-ho amb bombons de xocolata blanca i llavors de cacau.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto