Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: entebeïu els 50 g de beguda vegetal i diluïu-hi el llevat.
  2. En un bol, barregeu la farina, el sucre i el cacau. Afegiu-hi la resta de la beguda vegetal i torneu-ho a barrejar. Afegiu-hi l’oli i pasteu-ho fora del bol fins a obtenir una massa llisa i homogènia. Deixeu-ho fermentar 1 h, tapat.
  3. Afegiu-hi la mantega i pasteu-ho breument. Deixeu-ho llevar 1 h al motlle del tortell.
  4. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, 20 min. Congeleu-ho.
  5. Per al farciment: poseu la cobertura de xocolata al bany maria fins que estigui a punt per treballar-la.
  6. Munteu la nata de soja i afegiu-la-hi, amb el sucre, fins a obtenir la textura desitjada. Reserveu-ho en una mànega pastissera dins de la nevera.
  7. Per al glacejat: diluïu el Kappa en la beguda vegetal freda. Afegiu-hi el cacau i el sucre de llustre i porteu-ho a 80 ºC, remenant-ho constantment. Ompliu-ne una mànega.
  8. Poseu el tortell sobre una reixeta (per recollir el que caigui) i setineu-lo completament amb el glacejat. Podeu posar-li diverses capes, si voleu.
  9. Per al gel de xocolata: tritureu les restes del glacejat fins a obtenir un gel. Afegiu-hi oli de gira-sol i beguda vegetal fins que tingui una bona textura. Reserveu-ho en un biberó a la nevera.
  10. Talleu el tortell per la meitat. Farciu-lo amb la barreja de nata de soja i xocolata. Acabeu-ho amb unes puntes de gel de xocolata i serviu-ho amb bombons de xocolata blanca i llavors de cacau.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: