Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les tortitas: separeu el rovell de la clara.
  2. Blanquegeu el rovell amb el sucre. Incorporeu-hi la farina, l’impulsor i la sal.
  3. Incorporeu-hi la llet a poc a poc per tal que no faci grumolls. Afegiu-hi la mantega fosa.
  4. A part, munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les a la barreja anterior.
  5. Esteneu una cullerada de la mescla en una paella untada amb mantega. Coeu-la de les dues bandes.
  6. Per a la salsa: feu un caramel fosc amb el sucre i un rajolí d’aigua. Afegiu-hi la nata líquida fins aconseguir la densitat d’una salsa.
  7. Serviu les 'tortitas' calentes amb la salsa de toffee per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: