Troba la teva recepta

Avui us proposo un berenar original, d’hivern, sorprenent, ràpid i senzill de fer. Tot improvisat amb sobralles de la nevera. El contrast cruixent de la pasta fil·lo i la melositat del farcit ens va encantar. A més, a qui no li agrada la combinació tan clàssica del mató i el codony? Us ho recomano, menjats encara tebis van ser un berenar de diumenge perfecte.

Preparació

  1. Talleu el codony a dauets i barregeu-lo amb el mató.
  2. Desfeu la mantega al microones. Amb un pinzell, pinteu una làmina de pasta fil·lo amb mantega i col·loqueu una altra làmina a sobre. Talleu-les longitudinalment en 4 tires llargues.
  3. Col·loqueu una petita porció de la barreja de mató i codony a una punta de cada tira i feu plecs en forma de triangle, deixant el farcit ben tancat a l’interior. Pinteu cada triangle amb més mantega i coeu-los 12 min a 180 ºC. Un cop freds, empolseu-los amb sucre en pols i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto