Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el codony a dauets i barregeu-lo amb el mató.
  2. Desfeu la mantega al microones. Amb un pinzell, pinteu una làmina de pasta fil·lo amb mantega i col·loqueu una altra làmina a sobre. Talleu-les longitudinalment en 4 tires llargues.
  3. Col·loqueu una petita porció de la barreja de mató i codony a una punta de cada tira i feu plecs en forma de triangle, deixant el farcit ben tancat a l’interior. Pinteu cada triangle amb més mantega i coeu-los 12 min a 180 ºC. Un cop freds, empolseu-los amb sucre en pols i serviu-los.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: